Konsullata Austriake e Nderit ne Shkoder

Konsullata Austriake e Nderit ne Shkoder

 

         

Konsullata Austriake e Nderit vendoset te hapet sipas vendimit Nr. GZ 5.2/0006e-VI.1c/2003 te Ministrise Austriake te Puneve te Jashtme  date 12 Nendor 2003     ku ne te njejten emerohet si konsull nderi i Republikes se Austrise ne Shqiperi me RReth Juridiksioni ne Qarqet Shkoder,Kukes,Lezhe,Diber dhe me zyre ne qytetin e Shkodres zoti Gjergj Leqejza.

Miratimi nga Ministria E Puneve te Jashtme e Shqiperise behet me vendimin e dates 20 janar 2004 dhe ceremonia zyrtare e hapjes se Konsullataes se nderit behet  diten e premte me date 4 Prill 2004 e drejtuar nga Ambasadori i republikes se Austrise ne Tiane Zoti Hans-Dietter Rennau